Menu Content/Inhalt

Synnfjellet
-den Storslåtte fjellopplevelsen!

Synnfjellet – kun 2,5 time fra Oslo!

Synnfjellet

Synnfjellet ligger mellom Gudbrandsdalen og Valdres, kun 2,5 time fra Oslo. Nærmeste tettsteder er Dokka, Gjøvik og Lillehammer.

Spåtind Høyfjellshotell med alpinbakker og alle fasiliteter ligger ca 5km unna. Både sommer som vinter er det flotter turmuligheter. Et yndet turmål er Spåtindtoppen, den høyeste toppen på Synnfjellet 1414 m.o.h.

STORSLÅTT NATUR

Synnfjellet er fjellet for alle! Du finner alt fra barnevennlige akebakker og skiløyper til det mer utfordrende snaufjellet.
”Synnfjelløypene AL” leverer perfekte løyper, ja så perfekte at langrennseliten benytter Synnfjellet som treningsarena. Her er det garantert snø!
Sommerstid kan du bade, jakte, fiske i små fjellvann, plukke bær, eller sykle i flott natur! Du finner sikkert din egen perle!

REKREASJON

I Synnfjellet kan du ”lade batteriene” og komme vekk fra hverdagens mas og kjas i fredelige omgivelser! Med bevart vegetasjon og god plass slipper du overfylte hyttefelt.
Det arrangeres jevnlig aktiviteter som skaper samhold, trivsel og glede. Storslåttlekene er påskens høydepunkt for store og små! Her kan alle samles for hygge og trivelig hyttemiljø. Vi har mange fornøyde kunder, deriblant radarparet Jan Erik Larssen og Tommy Rustad som har valgt å bli hyttenaboer hos oss.

-Synnfjellet, den Storslåtte fjellopplevelsen!

Image
Image

 

Vi vil jo gjerne vise deg hvor vakkert og koselig vi har det her på Synnfjell,
så vi har lagt inn noen bilder du kan se og nyte nedenfor.

 

 

www.storslåtte.no